Мени
Кошничка

Chanel Le Lion

Chanel Le Lion
Chanel Le Lion
Chanel Le Lion
Chanel Le Lion
Chanel Le Lion
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , unisex

Le Lion de Chanel by Chanel is a Amber fragrance for women and men. This is a new fragrance. Le Lion de Chanel was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Olivier Polge. Top notes are Bergamot and Lemon; middle notes are Labdanum and Amber; base notes are Madagascar Vanilla, Patchouli, Sandalwood and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт