Мени
Кошничка

За Нас

Lux Decants MK претставува онлајн продавница која нуди различни деканти од:

Идејата први да ги воведеме луксузните деканти на нашиот пазар доаѓа од желбата да се понуди нешто ново во светот на парфемите, покрај стандардната селекција на модели кои се веќе достапни на нашиот пазар.

Декант претставува назив за еден вид на наливен парфем, кои се помала верзија на оригиналните парфеми во мали шишенца. На овој начин се добива поевтин парфем од брендови кои инаку може да бидат прескапи во своите големи пакувања.

Декантот е начин преку кој може да се пробаат многу различни парфеми, без да мора да се купи цело шише.

Нашата онлајн продавница е целосно посветена на вас, со цел да навлезете во светот на луксузните парфеми и niche парфемите:

  • Ви нудиме широка селекција на брендови кои се рачно избрани, со цел да ги добиеме најдобрите деканти во светот
  • Нудиме селекција на парфеми кои ги нема никаде на друго место во Македонија
  • Секогаш сме расположени за разговор за деканти, парфеми во шишенца, уникатни мириси и најнови парфеми, како и доколку ви треба помош во избор на машки парфем или женски парфем за подарок – слободно побарајте нѐ без обврска да купите производ!
  • Нашиот процес на работа е софистициран и стерилен – внимателно ги екстрактираме парфемите во шишенца (деканти) непосредно пред испорака, со цел да ги задржат сите оригинални карактеристики и мирис
  • Уживаме во тестирањето на деканти – со секоја нарачка над 1.500 денари добивате специјално одбрани подароци и нови уникатни парфеми