Мени
Кошничка

PDM Haltane

PDM Haltane
PDM Haltane
PDM Haltane
PDM Haltane
PDM Haltane
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Haltane by Parfums de Marly is a Woody Aromatic fragrance for men. This is a new fragrance. Haltane was launched in 2021. Top notes are Clary Sage, Lavender and Bergamot; middle notes are Praline and Saffron; base notes are Agarwood (Oud) and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт