Мени
Кошничка

Amouage Reflection Man [Vintage 2009]

Amouage Reflection Man [Vintage 2009]
Amouage Reflection Man [Vintage 2009]
Amouage Reflection Man [Vintage 2009]
Amouage Reflection Man [Vintage 2009]
Amouage Reflection Man [Vintage 2009]
44,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Reflection Man by Amouage is a Woody Floral Musk fragrance for men. Reflection Man was launched in 2007. The nose behind this fragrance is Lucas Sieuzac. Top notes are Rosemary, Pink Pepper and Petitgrain; middle notes are Jasmine, Neroli, Orris Root and Ylang-Ylang; base notes are Sandalwood, Vetiver, Cedar and Patchouli.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт