Мени
Кошничка

Musc Ravageur

Musc Ravageur
Musc Ravageur
Musc Ravageur
Musc Ravageur
Musc Ravageur
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Musc Ravageur by Frederic Malle is a Amber fragrance for women and men. Musc Ravageur was launched in 2000. The nose behind this fragrance is Maurice Roucel. Top notes are Lavender, Tangerine and Bergamot; middle notes are Cinnamon and Cloves; base notes are Vanilla, Musk, Tonka Bean, Amber, Sandalwood, Guaiac Wood and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт