Мени
Кошничка

INITIO Side Effect

INITIO Side Effect
INITIO Side Effect
INITIO Side Effect
INITIO Side Effect
INITIO Side Effect
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Side Effect by Initio Parfums Prives is a Amber fragrance for women and men. Side Effect was launched in 2016.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт