Мени
Кошничка

XERJOFF Alexandria II

XERJOFF Alexandria II
XERJOFF Alexandria II
XERJOFF Alexandria II
Hot Top Brand
XERJOFF Alexandria II
XERJOFF Alexandria II
XERJOFF Alexandria II
XERJOFF Alexandria II
55,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Alexandria II by Xerjoff is a Amber Woody fragrance for women and men. Alexandria II was launched in 2012. The nose behind this fragrance is Chris Maurice. Top notes are Palisander Rosewood, Lavender, Cinnamon and Apple; middle notes are Rose, Cedar and Lily-of-the-Valley; base notes are Agarwood (Oud), Sandalwood, Vanilla, Amber and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт