Мени
Кошничка

PDM Delina

PDM Delina
PDM Delina
PDM Delina
PDM Delina
PDM Delina
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Delina by Parfums de Marly is a Floral fragrance for women. Delina was launched in 2017. The nose behind this fragrance is Quentin Bisch. Top notes are Litchi, Rhubarb, Bergamot and Nutmeg; middle notes are Turkish Rose, Peony, Musk, Petalia and Vanilla; base notes are Cashmeran, Cedar, Haitian Vetiver and Incense.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт