Мени
Кошничка

Bleu de Chanel EDT

Bleu de Chanel EDT
Bleu de Chanel EDT
Bleu de Chanel EDT
Bleu de Chanel EDT
Bleu de Chanel EDT
14,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Bleu de Chanel by Chanel is a Woody Aromatic fragrance for men. Bleu de Chanel was launched in 2010. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are Grapefruit, Lemon, Mint and Pink Pepper; middle notes are Ginger, Nutmeg, Jasmine and Iso E Super; base notes are Incense, Vetiver, Cedar, Sandalwood, Patchouli, Labdanum and White Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт