Мени
Кошничка

Bleu de Chanel Perfume

Bleu de Chanel Perfume
Bleu de Chanel Perfume
Hot
Bleu de Chanel Perfume
Bleu de Chanel Perfume
Bleu de Chanel Perfume
22,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

The most intense of the BLEU DE CHANEL fragrances. Powerful and refined, BLEU DE CHANEL Parfum for men reveals the essence of determination.

An aromatic freshness opens, lingering on the warm, addictive fullness of Cedar and Sandalwood from New Caledonia that sweeps throughout the intense, woody fragrance.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт