Мени
Кошничка

Информации за испорака

Штом ја примиме Вашата нарачка, во најкус рок нарачките се потврдуваат телефонски или преку електронска пошта. 

Најчесто пратките се испорачуваат во рок од 24-48 часа од потврдена нарачка и извршена уплата.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

За нарачки поголеми од 2500 ден. (40€) доставата на пратките е бесплатна за  Скопје зона 1  и останатите градови во МК.

Производите нарачани на www.luxdecantsmk.com ќе Ви бидат испорачани преку пошта или преку курирска/доставна/такси служба, во зависност од Вашата локација.

Производите се испраќаат во амбалажа со соодветна заштита од кршење.

Населби во Скопје зона 1 :  Ѓорче Петров, Влае, Карпош, Тафталиџе, Козле, Центар, Аеродром, Кисела вода, Црниче.