Мени
Кошничка

Chanel Cuir de Russie

Chanel Cuir de Russie
Chanel Cuir de Russie
Chanel Cuir de Russie
Chanel Cuir de Russie
Chanel Cuir de Russie
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Cuir de Russie Eau de Parfum by Chanel is a Leather fragrance for women. Cuir de Russie Eau de Parfum was launched in 2016. Top notes are Orange Blossom, Mandarin Orange and Bergamot; middle notes are Ylang-Ylang, Jasmine, Tobacco and Rose; base notes are Leather, Birch and Resins.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт