Мени
Кошничка

PDM Layton

PDM Layton
PDM Layton
Hot
PDM Layton
PDM Layton
PDM Layton
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Layton by Parfums de Marly is a Amber Floral fragrance for women and men. Layton was launched in 2016. The nose behind this fragrance is Hamid Merati-Kashani. Top notes are Apple, Lavender, Mandarin Orange and Bergamot; middle notes are Geranium, Violet and Jasmine; base notes are Vanilla, Cardamom, Sandalwood, Pepper, Patchouli and Guaiac Wood.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт