Мени
Кошничка

MFK Baccarat Rouge 540 Extrait

MFK Baccarat Rouge 540 Extrait
MFK Baccarat Rouge 540 Extrait
Hot
MFK Baccarat Rouge 540 Extrait
MFK Baccarat Rouge 540 Extrait
MFK Baccarat Rouge 540 Extrait
55,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum by Maison Francis Kurkdjian is a Amber Floral fragrance for women and men. Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum was launched in 2017. The nose behind this fragrance is Francis Kurkdjian. Top notes are Bitter Almond and Saffron; middle notes are Egyptian Jasmine and Cedar; base notes are Ambergris, Woody Notes and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт