Мени
Кошничка

XERJOFF Decas

XERJOFF Decas
XERJOFF Decas
Top Brand
XERJOFF Decas
XERJOFF Decas
XERJOFF Decas
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

XJ 1861 Decas by Xerjoff is a Amber Floral fragrance for women and men. This is a new fragrance. XJ 1861 Decas was launched in 2021. The nose behind this fragrance is Chris Maurice. Top notes are Calabrian Mandarin, Tobacco and Tuberose; middle notes are Benzoin, Italian Orris Root and Opoponax; base notes are Resin, Bourbon Vanilla and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт