Мени
Кошничка

Danger Pour Homme

Danger Pour Homme
Danger Pour Homme
Danger Pour Homme
Danger Pour Homme
Danger Pour Homme
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Danger Pour Homme Parfum Cologne by Roja Dove is a Amber Fougere fragrance for men. Danger Pour Homme Parfum Cologne was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Roja Dove. Top notes are Lavender, Lemon, Bergamot and Tarragon; middle notes are Violet, Jasmine and Lily-of-the-Valley; base notes are Cumin, Oakmoss, Vanila, Tonka Bean, Musk, Ambergris, Patchouli, Clove, Leather, Woody Notes, Cedar, Vetiver, Rhubarb and Galbanum.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт