Мени
Кошничка

Chanel Comète

Chanel Comète
Chanel Comète
New
Chanel Comète
Chanel Comète
Chanel Comète
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Comète by Chanel is a Floral fragrance for women. This is a new fragrance. Comète was launched in 2024. The nose behind this fragrance is Olivier Polge. Top notes are Cherry Blossom and Aldehydes; middle notes are Iris and Heliotrope; base note is Musk

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт