Мени
Кошничка

02 L'Air du Desert Marocain

02 L'Air du Desert Marocain
02 L'Air du Desert Marocain
02 L'Air du Desert Marocain
02 L'Air du Desert Marocain
02 L'Air du Desert Marocain
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

02 L'Air du Desert Marocain by Tauer Perfumes is a Amber Spicy fragrance for women and men. 02 L'Air du Desert Marocain was launched in 2005. The nose behind this fragrance is Andy Tauer. Top notes are Coriander, Petitgrain, Cumin and Lavender; middle notes are Labdanum, Jasmine, Birch and Geranium; base notes are Amber, Cedar, Vetiver, Patchouli and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт