Мени
Кошничка

Almond Harmony

Almond Harmony
Almond Harmony
Almond Harmony
Almond Harmony
Almond Harmony
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Almond Harmony by The House of Oud is a Amber Floral fragrance for women and men. Almond Harmony was launched in 2016. Top notes are Almond, Bergamot, Petitgrain and Orange Blossom; middle notes are Heliotrope, Ylang-Ylang, iris, Jasmine and Rose; base notes are Vanilla, Tonka Bean, Tolu Balsam, Peru Balsam and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт