Мени
Кошничка

Black Gemstone

Black Gemstone
Black Gemstone
Black Gemstone
Black Gemstone
Black Gemstone
50,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Black Gemstone by Stéphane Humbert Lucas 777 is a Amber fragrance for women and men. Black Gemstone was launched in 2013. The nose behind this fragrance is Stéphane Humbert Lucas. Top notes are Cedar and Lemon; middle notes are Resins and Myrrh; base notes are Teak Wood, Olibanum and Tonka Bean.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт