Мени
Кошничка

CREED Aventus for Her

CREED Aventus for Her
CREED Aventus for Her
CREED Aventus for Her
CREED Aventus for Her
CREED Aventus for Her
35,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Aventus for Her by Creed is a Chypre Fruity fragrance for women. Aventus for Her was launched in 2016. Top notes are Green Apple, Bergamot, Lemon, Patchouli, Pink Pepper and Violet; middle notes are Musk, Rose, Sandalwood and Styrax; base notes are Black Currant, Peach, Amber, Lilac and Ylang-Ylang.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт