Мени
Кошничка

French Lover

French Lover
French Lover
French Lover
French Lover
French Lover
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

French Lover by Frederic Malle is a Woody Aromatic fragrance for men. French Lover was launched in 2007. The nose behind this fragrance is Pierre Bourdon. Top notes are Galbanum and Spices; middle notes are Angelica, Cedar and Incense; base notes are Vetiver, Oakmoss and White Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт