Мени
Кошничка

MFK Grand Soir

MFK Grand Soir
MFK Grand Soir
MFK Grand Soir
MFK Grand Soir
MFK Grand Soir
35,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Grand Soir by Maison Francis Kurkdjian is a Amber fragrance for women and men. Grand Soir was launched in 2016. The nose behind this fragrance is Francis Kurkdjian.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт