Мени
Кошничка

XERJOFF Richwood

XERJOFF Richwood
XERJOFF Richwood
XERJOFF Richwood
Hot Top Brand
XERJOFF Richwood
XERJOFF Richwood
XERJOFF Richwood
XERJOFF Richwood
66,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Richwood by Xerjoff is a Woody Chypre fragrance for women and men. Richwood was launched in 2010. Top notes are Tangerine, Bergamot and Grapefruit; middle notes are Damask Rose and Black Currant; base notes are Patchouli, Sandalwood, Vanilla, Labdanum and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт