Мени
Кошничка

PDM Herod

PDM Herod
PDM Herod
PDM Herod
PDM Herod
PDM Herod
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Herod by Parfums de Marly is a Woody Spicy fragrance for men. Herod was launched in 2012. The nose behind this fragrance is Olivier Pescheux. Top notes are Cinnamon and Pepper; middle notes are Tobacco Leaf, Incense, Osmanthus and Labdanum; base notes are Vanilla, Iso E Super, Musk, Cedar, Cypriol Oil or Nagarmotha and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт