Мени
Кошничка

Pachuli Kozha

Pachuli Kozha
Pachuli Kozha
New
Pachuli Kozha
Pachuli Kozha
Pachuli Kozha
50,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Pachuli Kozha by Nishane is a Leather fragrance for women and men. Pachuli Kozha was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Jorge Lee. Top notes are Chamomile, Artemisia, Hyacinth and Ylang-Ylang; middle notes are Patchouli and Black Pepper; base notes are Honey, Incense and Leather.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт