Мени
Кошничка

MFK Baccarat Rouge 540

MFK Baccarat Rouge 540
MFK Baccarat Rouge 540
Hot
MFK Baccarat Rouge 540
MFK Baccarat Rouge 540
MFK Baccarat Rouge 540
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Baccarat Rouge 540 by Maison Francis Kurkdjian is a Amber Floral fragrance for women and men. Baccarat Rouge 540 was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Francis Kurkdjian. Top notes are Saffron and Jasmine; middle notes are Amberwood and Ambergris; base notes are Fir Resin and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт