Мени
Кошничка

XERJOFF Symphonium

XERJOFF Symphonium
XERJOFF Symphonium
Top Brand
XERJOFF Symphonium
XERJOFF Symphonium
XERJOFF Symphonium
66,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Symphonium by Xerjoff is a Amber Vanilla fragrance for women and men. This is a new fragrance. Symphonium was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Chris Maurice. Top notes are Orange and Mandarin Orange; middle notes are Chocolate and Cardamom; base notes are Madagascar Vanilla, Laotian Oud, Thailand Oud and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт