Мени
Кошничка

Amouage Interlude Black Iris

Amouage Interlude Black Iris
Amouage Interlude Black Iris
Amouage Interlude Black Iris
Amouage Interlude Black Iris
Amouage Interlude Black Iris
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Interlude Black Iris by Amouage is a Amber Woody fragrance for men. This is a new fragrance. Interlude Black Iris was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Pierre Negrin. Top notes are Violet Leaf, Rosemary and Bergamot; middle notes are Orris, Olibanum, Myrhh, Labdanum, Vanilla and Amber; base notes are Leather, Agarwood (Oud), Sandalwood, Patchouli and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт