Мени
Кошничка

Molecule 04

Molecule 04
Molecule 04
Molecule 04
Molecule 04
Molecule 04
18,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Molecule 04 by Escentric Molecules is a Woody fragrance for women and men. Molecule 04 was launched in 2017. The nose behind this fragrance is Geza Schoen.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт