Мени
Кошничка

Turath

Turath
Turath
Turath
Turath
Turath
65,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Turath by The Spirit of Dubai is a Amber Woody fragrance for women and men. Turath was launched in 2019. Top notes are Dried Fruits, Damask Rose, Apple, Strawberry, Candied Fruits, Spicy Notes, Cardamom, Peach, Pineapple, Cinnamon, Coffee, Coconut, Black Currant, Cumin, Pepper, Bergamot, Pink Pepper and Sweet Orange; middle notes are Agarwood (Oud), Rose, Sandalwood, Cedar, Saffron, Amyris, Jasmine, Iris, Violet, Cypriol Oil or Nagarmotha, Coriander and Lily-of-the-Valley; base notes are Smoke, Incense, Vanilla, Leather, White Musk, Labdanum, Ambergris, Sandalwood, Guaiac Wood, Amber, Peru Balsam, Patchouli, Tolu Balsam, Civet, Vetiver, Moss and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт