Мени
Кошничка

Une Nuit a Doha

Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
Une Nuit a Doha
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Une Nuit a Doha by Stéphane Humbert Lucas 777 is a Amber Woody fragrance for women and men. Une Nuit a Doha was launched in 2014. The nose behind this fragrance is Stephane Humbert Lucas. Top notes are Mandarin Orange, Ginger and Fennel; middle notes are Tobacco and Immortelle; base notes are Vanilla and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт