Мени
Кошничка

Tuxedo

Tuxedo
Tuxedo
Tuxedo
Tuxedo
Tuxedo
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Tuxedo by Yves Saint Laurent is a Chypre fragrance for women and men. Tuxedo was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Juliette Karagueuzoglou. Top notes are Violet Leaf, Coriander and Bergamot; middle notes are Rose, Black Pepper and Lily-of-the-Valley; base notes are Patchouli, Ambergris and Bourbon Vanilla.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт