Мени
Кошничка

XERJOFF Naxos

XERJOFF Naxos
XERJOFF Naxos
XERJOFF Naxos
Hot Top Brand
XERJOFF Naxos
XERJOFF Naxos
XERJOFF Naxos
XERJOFF Naxos
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

XJ 1861 Naxos by Xerjoff is a Aromatic Spicy fragrance for women and men. XJ 1861 Naxos was launched in 2015. Top notes are Lavender, Bergamot and Lemon; middle notes are Honey, Cinnamon, Cashmeran and Jasmine Sambac; base notes are Tobacco Leaf, Tonka Bean and Vanilla.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт