Мени
Кошничка

Vetiver Extraordinaire

Vetiver Extraordinaire
Vetiver Extraordinaire
Vetiver Extraordinaire
Vetiver Extraordinaire
Vetiver Extraordinaire
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Vetiver Extraordinaire by Frederic Malle is a Amber Woody fragrance for men. Vetiver Extraordinaire was launched in 2002. The nose behind this fragrance is Dominique Ropion. Top notes are Bitter Orange and Bergamot; middle notes are Vetiver, Pink Pepper and Cloves; base notes are Cedar, Oakmoss, Myrhh, Sandalwood and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт