Мени
Кошничка

Chanel Sycomore

Chanel Sycomore
Chanel Sycomore
Chanel Sycomore
Chanel Sycomore
Chanel Sycomore
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Les Exclusifs de Chanel Sycomore by Chanel is a Woody Chypre fragrance for women and men. Les Exclusifs de Chanel Sycomore was launched in 2008. The nose behind this fragrance is Jacques Polge.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт