Мени
Кошничка

Tonka Imperiale

Tonka Imperiale
Tonka Imperiale
Tonka Imperiale
Tonka Imperiale
Tonka Imperiale
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Tonka Imperiale by Guerlain is a Amber fragrance for women and men. Tonka Imperiale was launched in 2010. The nose behind this fragrance is Thierry Wasser. Top notes are Bitter Almond, Rosemary and Bergamot; middle notes are Tonka Bean, Tobacco and Jasmine; base notes are Incense, Cedar and Pine.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт