Мени
Кошничка

Amouage Enclave

Amouage Enclave
Amouage Enclave
Amouage Enclave
Amouage Enclave
Amouage Enclave
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Enclave by Amouage is a Amber Fougere fragrance for women and men. This is a new fragrance. Enclave was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Julien Rasquinet. Top notes are Spicy Mint, Cardamom, Cinnamon and Pink Pepper; middle notes are Olibanum, Patchouli, Vetiver and Rose; base notes are Amber Xtreme, Labdanum and Leather.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт