Мени
Кошничка

XERJOFF Dama Bianca

XERJOFF Dama Bianca
XERJOFF Dama Bianca
Top Brand
XERJOFF Dama Bianca
XERJOFF Dama Bianca
XERJOFF Dama Bianca
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Dama Bianca by Xerjoff is a Floral Woody Musk fragrance for women. Dama Bianca was launched in 2012. Top notes are Kumquat and Lime; middle notes are Italian Iris, Violet, Egyptian Jasmine, Lilac and Lily-of-the-Valley; base notes are Vanilla, Malt, Ambrette (Musk Mallow), White Musk, Sandalwood and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт