Мени
Кошничка

INITIO Rehab

INITIO Rehab
INITIO Rehab
INITIO Rehab
INITIO Rehab
INITIO Rehab
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Rehab by Initio Parfums Prives is a Woody Aromatic fragrance for women and men. Rehab was launched in 2018. Top notes are Lavender and Bergamot; middle notes are Vetiver, Cedar and Patchouli; base notes are Sandalwood, Musk and Guaiac Wood.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт