Мени
Кошничка

Rolling in Love

Rolling in Love
Rolling in Love
Rolling in Love
Rolling in Love
Rolling in Love
60,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex
Rolling in Love by By Kilian is a Amber Floral fragrance for women and men. Rolling in Love was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Pascal Gaurin. Top notes are Almond Milk and Ambrette (Musk Mallow); middle notes are Iris and Freesia; base notes are Tuberose, Vanilla, Tonka Bean and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт