Мени
Кошничка

Amouage Lyric Man

Amouage Lyric Man
Amouage Lyric Man
Amouage Lyric Man
Amouage Lyric Man
Amouage Lyric Man
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Amouage Lyric Man by Amouage is a Amber Spicy fragrance for men. Amouage Lyric Man was launched in 2008. The nose behind this fragrance is Daniel Visentin. Top notes are Lime and Bergamot; middle notes are Rose, Angelica, Ginger, Saffron, Orange Blossom, Nutmeg and Galbanum; base notes are Musk, Incense, Pine Tree, Sandalwood and Vanilla.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт