Мени
Кошничка

Super Cedar

Super Cedar
Super Cedar
Super Cedar
Super Cedar
Super Cedar
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Super Cedar by Byredo is a Woody Floral Musk fragrance for women and men. Super Cedar was launched in 2016. Top note is Rose; middle note is Virginian Cedar; base notes are Haitian Vetiver and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт