Мени
Кошничка

Ultra Male

Ultra Male
Ultra Male
Ultra Male
Ultra Male
Ultra Male
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Ultra Male by Jean Paul Gaultier is a Amber Fougere fragrance for men. Ultra Male was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Francis Kurkdjian. Top notes are Pear, Lavender, Mint, Bergamot and Lemon; middle notes are Cinnamon, Caraway and Clary Sage; base notes are Black Vanilla Husk, Amber, Patchouli and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт