Мени
Кошничка

51 Pour Femme

51 Pour Femme
51 Pour Femme
51 Pour Femme
51 Pour Femme
51 Pour Femme
80,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

51 Pour Femme by Roja Dove is a Amber fragrance for women. The nose behind this fragrance is Roja Dove. Top note is Bergamot; middle notes are Ylang-Ylang, Raspberry, Gardenia, Tuberose, Rose, Jasmine, Orange Blossom and Lily-of-the-Valley; base notes are Vanilla, Cashmere Wood, Sandalwood, Violet Leaf, Benzoin, Orris Root, Cinnamon, Anise, Patchouli and Cloves.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт