Мени
Кошничка

Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle
Chanel Gabrielle
Chanel Gabrielle
Chanel Gabrielle
Chanel Gabrielle
22,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Gabrielle by Chanel is a Floral fragrance for women. Gabrielle was launched in 2017. The nose behind this fragrance is Olivier Polge. Top notes are Grapefruit, Mandarin Orange and Black Currant; middle notes are Orange Blossom, Jasmine, Ylang-Ylang, Tuberose, Lily-of-the-Valley, Pear and Pink Pepper; base notes are Musk, Sandalwood, Cashmeran and Orris.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт