Мени
Кошничка

XERJOFF Pikovaya Dama

XERJOFF Pikovaya Dama
XERJOFF Pikovaya Dama
Top Brand
XERJOFF Pikovaya Dama
XERJOFF Pikovaya Dama
XERJOFF Pikovaya Dama
66,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Pikovaya Dama 2018 by Xerjoff is a Floral Aldehyde fragrance for women and men. Pikovaya Dama 2018 was launched in 2018. The nose behind this fragrance is Chris Maurice. Top notes are Aldehydes, Neroli, Bergamot, Lemon and Rose; middle notes are iris, Incense, Coriander, Nutmeg and Cedar; base notes are Musk, Vanilla, Sandalwood and Patchouli.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт