Мени
Кошничка

CREED Love in White

CREED Love in White
CREED Love in White
CREED Love in White
CREED Love in White
CREED Love in White
35,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Love in White by Creed is a Amber Floral fragrance for women. Love in White was launched in 2005. Love in White was created by Olivier Creed and Erwin Creed. Top note is Orange Peel; middle notes are Magnolia, Rice, Narcissus, Italian Jasmine, Iris and Bulgarian Rose; base notes are Ambergris, Sandalwood and Vanille.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт