Мени
Кошничка

Amouage Opus XIV Royal Tobacco

Amouage Opus XIV Royal Tobacco
Amouage Opus XIV Royal Tobacco
Amouage Opus XIV Royal Tobacco
Amouage Opus XIV Royal Tobacco
Amouage Opus XIV Royal Tobacco
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco by Amouage is a Aromatic fragrance for women and men. This is a new fragrance. The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco was launched in 2022. The nose behind this fragrance is Cécile Zarokian. Top notes are Cardamom, Elemi resin, Olibanum, Anise, Basil and Bergamot; middle notes are Tobacco, Licorice, Prunol, Fenugreek, Orange Blossom, Rose, Lavender and Osmanthus; base notes are Bourbon Vanilla, Birch Tar, Olibanum, Peru Balsam, Myrrh, Agarwood (Oud), Benzoin, Labdanum, Guaiac Wood, Musk, Tonka Bean and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт