Мени
Кошничка

Elixir des Merveilles

Elixir des Merveilles
Elixir des Merveilles
Elixir des Merveilles
Elixir des Merveilles
Elixir des Merveilles
Elixir des Merveilles
Elixir des Merveilles
22,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , women

Elixir des Merveilles by Hermès is a Amber Fougere fragrance for women. Elixir des Merveilles was launched in 2006. The nose behind this fragrance is Jean-Claude Ellena.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт